Spring naar de inhoud

Fabricage

Op basis van de werktekeningen worden de onderdelen gefabriceerd door onze coworking partner ROWIL. We beschikken over diverse mogelijkheden om alle stukken te produceren naar jouw wens – van plaatmaterialen tot gefreesde onderdelen.

Montage

Een machine is veel meer dan de som van de onderdelen. Zelf geproduceerd of aangekocht, de NIVO montageafdeling brengt alle stukken samen tot een perfect werkend geheel. Na uitvoerige ‘in-house’ tests zijn we zeker dat we jou de gewenste kwaliteit kunnen leveren. En mocht er tijdens het montagewerk toch nog een onvoorziene aanpassing nodig zijn, dan ontzorgt onze partner ROWIL dat in no time.

On-site installatie

Is je machine klaar? Onze samenwerking zeker nog niet! NIVO komt bij jou ter plaatse om je nieuwe aanwinst op een correcte manier te implementeren in je bestaande productieomgeving of op een volledig nieuwe locatie. Met de juiste afspraken en het juiste gereedschap verloopt het montageproces zo vlot en efficiënt mogelijk.

Opvolgservice

Uiteraard blijft NIVO klaarstaan om je te ondersteunen. Dat kan snel via digitale kanalen en vanop afstand. Vinden we op deze manier geen oplossing, dan komen we bij je ter plaatse hulp bieden.