Spring naar de inhoud

FAP350

Flexible Autonomous Pouch machine

De Flexible Autonomous Pouchmachine vult makkelijk, flexibel, efficiënt en volledig autonoom voorgevormde zakjes. Die worden voorzien van een label met een lotcode of een productiedatum.

Zakken van allerlei formaten en makelij

Onze FAP werkt met zakken van allerlei formaten. De breedte van je zakjes kan makkelijk variëren  van 100mm tot 350mm. De lengte bedraagt maximum 500 mm. Varieer ook gerust in de soorten zakken die je gebruikt. Ook meerlaagse folietypes of monomaterialen kunnen perfect.
Om het plaatje helemaal af te maken: deze machine vult niet één soort zakjes, maar ontelbare soorten van verschillende breedte, lengte, materiaal, … De FAP is één machine die al het werk doet!

Met of zonder label

Je kiest zelf of je er een label op laat kleven of niet. De FAP bedrukt – als je dat wil – zelf het label en plakt het ook autonoom op de juiste plaats op het zakje. Zo kan je een zakje met hetzelfde design voor verschillende producten gebruiken. Je hoeft er enkel een ander label op te laten kleven.

Eenvoudig omschakelen

De productwissel verloopt telkens heel eenvoudig en vlug: in minder dan 45 seconden! Hiervoor is zelfs geen gereedschap nodig. Op het einde van de dag heb je diverse soorten zakken gevuld met telkens andere producten. Met één machine! Zo makkelijk kan het zijn.

Technische specificaties

Breedte zak 100 mm tot 350 mm
Lengte zak 150 mm tot 500 mm (andere groottes op aanvraag)
Vulgewicht tot 10 kg
Zak types Flat bag, doypack, stand up pouch, block bottom bag, quad seal bag
Film types Multilayer materialen en mono materialen
Max. snelheid tot 15 zakken/min
Elektrische verbinding 3 fase N/PE 400V/50Hz (standaard) of optioneel 1 fase N/PE 230V
Pneumatische verbinding 6 bar (olievrij/condensaatvrij)

Bekijk ook onze andere oplossingen

Flexibele verpakkingslijn diepvriesproducten

Lees meer

Gemengde verpakking push-up ijsjes

Lees meer