Onze visie op machinebouw
en onze missie

NIVO zet dromen om in realiteit

Zo zet NIVO dromen om in realiteit en creëren we een productieomgeving waar mensen vanuit hun passie samenwerken en een product vormgeven.

Een machine die jouw dromen waar maakt

Een uniek product verkopen. Dat is de droom van elke ondernemer. Maar hoe maakt  u dat droomproduct op een efficiënte manier? Wat als uw product een werkwijze nodig heeft die nog niet bestaat? En u vindt geen machine op de markt die uw product kan maken? Laat u uw droom dan varen?

Moeiteloos produceren

Seriemachines coveren dan wel het grootste gedeelte van het productieproces, maar maakbedrijven zijn vaak ook afhankelijk van handenarbeid. En dan wordt het moeilijk om zich te onderscheiden van andere bedrijven. Makkelijk groeien is dan al snel geen optie meer… NIVO gaat die uitdaging aan: uw droomproduct efficiënt produceren met een custom made machine. Zo zorgen we voor meer fun op de werkvloer. Voor ondernemers creëren we tijd en ruimte om te doen wat ze graag doen.

Wij bouwen machines die nog niet bestaan

Met een team van uitvinders creëert NIVO machines die nog niet bestaan, op maat van de klant en geïntegreerd in de productielijn. Door ze volledig te digitaliseren zijn ze ook makkelijk te bedienen en te onderhouden.

Een idee, een droom over een product die u met ons wil bespreken?
Uw eigen machine op maat?
Bel +32 (0) 14 75 10 04 voor een vrijblijvend gesprek.
Of mail ons!