Machinebouw op maat is de
toekomst voor de maakindustrie

Is uw productieproces al aangepast om snel en efficiënt te produceren?

Wilt u zich als kmo onderscheiden? Uw
concurrenten voor zijn en vandaag al
de toekomst produceren?

Bent u klaar om unieke delen in uw
productieproces te automatiseren?

Werkt u met machines die heel wat afstelwerk
en aanpassingen vergen om een ander product
te produceren?

Voldoen uw machines niet aan de flexibele,
snelle digitale normen van deze tijd?

Flexibele, toekomstgerichte machines voor de maakindustrie

NIVO maakt krachtige, toekomstgerichte, flexibele machines op maat voor maakbedrijven. Onze machines – die wij ontwerpen en ontwikkelen helemaal in tune met wat u wilt – zijn uw toekomst. Ze stellen u in staat flexibel, snel en efficiënt verschillende producten te lanceren en te maken.

Snel en to-the-point inspelen op de behoeftes van de consument

De maakindustrie is de laatste jaren heel sterk veranderd. Consumenten zijn vandaag op zoek naar een beleving en zijn gek op nieuwigheden. Met Pasen likken we een vanille-aardbei ijsje in de vorm van een konijn. Hartje zomer smullen we van een waterijsje dat eruitziet  als een palmboom. De maakindustrie moet vandaag snel inspelen op de behoeftes en de vraag van de hedendaagse consument.

Van uw idee of concept tot ontwerp en bouw van uw machine

Wij bedenken en creëren machines die nog niet bestaan. Dat is dé uitdaging die we iedere dag met heel veel plezier aangaan. Omdat NIVO uw machines digitaliseert, zijn ze makkelijk te onderhouden en te bedienen. Dat bouwproces komt tot stand in vijf opeenvolgende fases.

Object-georiënteerde machinebouw op maat

Wij vertrekken vanuit de producten die u vandaag en in de toekomst zal produceren. Onze machines op maat zijn flexibel inzetbaar en zullen veel doelstellingen waarmaken. Bekijk alvast enkele machines op maat die wij voor onze klanten gemaakt hebben.

Modulaire machinebouw

Wij bouwen onze machines voor de maakindustrie modulair. Dat betekent dat u deze modulaire onderdelen makkelijk en snel omwisselt en ombouwt om weer een nieuw, verschillend product te produceren. Onze machines zijn trouwens ook heel makkelijk te bedienen. Zelfs door mensen die niet technisch geschoold zijn.

Uw eigen machine op maat?
Of een idee, een droom over een machine die je met ons wil bespreken?
Bel +32 (0) 14 75 10 04 voor een vrijblijvend gesprek.
Of mail ons!